Projectbegeleiding

Een breed inzetbaar en eenvoudig te bedienen gebouwbeheersysteem dat niet alleen leidt tot een optimaal gebruikscomfort, een verhoogde productiviteit en minimale gezondheidsklachten, maar ook tot flinke besparingen op de beheer- en energiekosten. Met: een tevreden opdrachtgever als resultaat. Dat is altijd ons uitgangspunt. Om hiertoe te komen, begeleiden we projecten van A t/m Z: van het technisch ontwerp, de engineering en levering tot en met de montage, inbedrijfstelling en onderhoud en service. In zowel kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, sporthallen, hotels, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, laboratoria, crematoria, datacenters, kerncentrales en centrale warmtegebouwen. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Geen confectiekleding maar een maatpak

Onze klanten vinden bij ons geen confectiekleding, maar een maatpak. Daarvoor zetten we een team van specialisten in, startend bij de accountmanager. Hij brengt samen met de klant alle wensen en eisen in kaart, inclusief de benodigde hard- en software. Op basis daarvan gaat onze uitvoeringsafdeling, onder leiding van een projectleider, aan de slag. De projectleider verzorgt de informatiestroom naar de diverse afdelingen zoals projectengineering, CAD-engineering, productie en fieldservice engineering. Daarbij zorgt hij voor een optimale communicatie en afstemming met de klant. Van de planningen tot en met alle technische details.

Op basis van de klantwensen en -eisen worden op onze locaties in Zwolle en ‘s-Hertogenbosch de schema’s (CAD-tekeningen) voor de besturingskasten getekend, de regeltechnische omschrijving geschreven en de benodigde software geëngineerd, die de besturing van temperatuur, verlichting, zonwering, et cetera regelt. Altijd in overleg met de klant, zodat hij precies weet wat hij kan en mag verwachten en zodat naar wens nog optimalisaties/wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Na akkoord volgen de bestelling en levering van alle producten, montage en inbedrijfstelling. De installatie van onze systemen ligt in handen van de BRControls-projectorganisatie of één van onze gecertificeerde partnerbedrijven.

Een optimale werking, conform de ontwerpcondities

Samen met de klant wordt de installatie getest en opgeleverd, waarna we graag ook onderhoud en service verlenen, om een optimale werking van de installatie te garanderen. Ook in de toekomst. Indien gewenst verzorgen we ook het commissioningstraject, waarbij we alle installaties optimaliseren, conform de ontwerpcondities. Eén- of tweemaal per jaar, maar het liefst bij de wisseling van alle seizoenen. Hierbij staan duurzaamheid, een optimaal werk- en leefklimaat en energiebesparing centraal.