Frisse lucht & een gezond binnenklimaat

Een goede luchtkwaliteit is zeker nu ontzettend belangrijk. Of het nu op kantoor is, op school of in woonomgevingen. De meet- en regeltechniek van BRControls maakt het mogelijk om dit geautomatiseerd, verantwoord en goed te regelen.

Hierdoor kunt u zorgen voor voldoende frisse lucht binnen uw pand. Indien uw huidige luchtbehandelingsinstallaties zijn voorzien van recirculatie, kunnen wij dit daarbij waar nodig uitprogrammeren / aanpassen. Om zo tot de best mogelijke luchtkwaliteit te komen.

Een optimaal binnenklimaat 

Het creëren van een optimaal binnenklimaat in o.a. kantooromgevingen, scholen, woon-zorgcentra en andere gebouwen is niet eenvoudig. Want wat voor de één behaaglijk is, wordt door een ander al snel als te warm, te koud, te muf of te droog ervaren.

Temperatuur is echter maar één aspect van klimaatbeleving; ook de luchtstromen, relatieve vochtigheid, CO₂- en VOS-waarden (Vluchtig Organische Stoffen) zijn van invloed op ons comfort en welbevinden. Daarnaast speelt stralingswarmte een rol: wie dicht bij een raam zit, zal een andere temperatuurbeleving hebben dan een gebruiker verderop in de ruimte. 

Advies voor uw situatie

BRControls denkt mee met u en uw installateur, om voor uw specifieke situatie tot de meeste optimale oplossing te komen. Op basis van uw wensen én om aan de gestelde voorwaarden te voldoen. Vul het onderstaande formulier in of bel 038-355 66 40

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op

Beschikt u al over BRControls ruimteregelingen?

Voor bestaande projecten voorzien van BRControls ruimteregelingen met BRT bedienapparaat (zie foto’s onderstaan), zijn er eenvoudige en voordelige manieren om deze uit te breiden met CO2 meting.

Voordelen hiervan zijn:

  • Directe integratie van metingen in het gebouwbeheersysteem
  • Automatische lange termijn trending
  • Geen desinvesteringen in losse opnemers die later niet toepasbaar zijn voor bijvoorbeeld vraag gestuurde ventilatie
    Integratie van Co2 opnemers op basis van IO in de regelkast is tevens een mogelijkheid, welke ook bovenstaande voordelen kan bieden. 

Meer info? Vul het contactformulier in of bel 038-355 66 40.