Gebouwautomatisering

Een behaaglijke en gezonde werkplek, leerplek of leefomgeving? Dit bereikt u met innovatieve gebouwautomatisering. Een integrale benadering van de automatisering van gebouwen en systemen is daarbij de basis. Gezondheid, veiligheid, gebruik en een optimaal comfort. Maar ook energiezuinigheid, duurzaamheid en circulariteit zijn daarbij terugkerende thema’s in het toekomstbestendig maken van gebouwen.

Integratie van meet- en regeltechniek, klimaatinstallaties en aansturing van zonwering zorgt voor optimale sturing van het binnenklimaat. Met de smart oplossingen en installaties van BRControls komt de data en informatie samen in één geïntegreerd webbased gebouwbeheersysteem. Door ruimtetemperaturen, luchtkwaliteit (CO₂ en Vluchtig Organische Componenten/VOC), relatieve luchtvochtigheid, zonwering en verlichting 24/7 af te stemmen op de behoefte van de gebruikers van het gebouwen, worden een optimale activiteit, productiviteit, concentratie en dag-/nachtritme geborgd.

Slimme sensoren voor gebouwautomatisering

Aan basis van building automation staat de slimme plafondsensor. Deze multisensor meet onder andere ruimtetemperatuur, plafondtemperatuur, gevoelstemperatuur, luchtkwaliteit, relatieve luchtvochtigheid, aanwezigheid, lichtintensiteit, geluidsdruk én positiebepaling. Naast het brede spectrum aan informatie die wordt verzameld en die wordt gebruikt voor de aansturing van gebouwinstallaties, bespaart deze innovatieve benadering ook fors op montage uren. Immers, alles is gecombineerd in één slimme sensor.

Comfortabel klimaat met gebouwautomatisering en slimme multisensoren

Building automation data

De multisensoren, systemen en installaties verzamelen continue informatie over uw gebouw en het binnenklimaat. Via de vrij programmeerbare, modulaire systeem controllers, zoals de BRC-46, komt de informatie samen in het door BRControls ontwikkelde webbased besturingssysteem voor gebouwen. Oftewel het middelpunt van uw gebouwautomatisering. De samengekomen informatie wordt vertaald naar bruikbare data voor de aansturing van de op de gebouwautomatisering aangesloten installaties.

Via de gemakkelijke interface, kunt u eenvoudig en intuïtief uw gebouwautomatisering bedienen. U kunt alle ruimtecondities naar uw hand zetten. Middels een intuïtieve app op de Android of Apple iOS smartphone of tablet kunt u 24/7 de verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering instellen in de verschillende ruimtes in uw gebouw. Daarbij kunt u scenario's voor gebruik instellen voor bijvoorbeeld verschillende settings voor het gebruik van de ruimte, denk aan een presentatie of bijeenkomst.

Maak uw gebouw slim

Onze producten voor gebouwautomatisering zijn modulair, efficiënt te installeren, duurzaam en kosten besparen. De toepassing van multifunctionele sensoren, intelligente communicatie tussen systemen, zorgvuldige data-analyse in de cloud én prestatieborging komen samen in de integrale aanpak van BRControls voor gebouwautomatisering.

De toepassing van gebouwautomatisering zorgt voor een efficiënt gebouwbeheer en levert aantoonbaar energiebesparing op in gebouwen. Ieder gebouw is anders. In het slim maken van uw gebouw met behulp van gebouwautomatisering zijn wij graag uw partner. Of u nu installateur bent of eindgebruiker, BRControls is uw partner om uw gebouw slim te maken. Samen kiezen wij voor de beste gebouwautomatisering voor uw situatie.

Uw partner voor smart buildings

Samen met onze partnerbedrijven ontwikkelen, produceren en installeren wij innovatieve, gebouw gebonden en functionele automatiseringsoplossingen waarmee niet alleen het gebouw zelf, maar ook alle technieken maximaal in dienst komen van hun gebruikers.

Meer weten? Wij nemen contact met u op