Over BRControls

BRControls adviseert, ontwikkelt, produceert en levert innovatieve, gebouwgebonden en functionele hard- en softwareproducten voor webbased gebouwbeheersystemen in nieuwe en bestaande gebouwen. Wij doen dit volledig zelfstandig, vanuit onze vestigingen in Zwolle en Drachten. Onze systemen onderscheiden zich door hun open en transparante karakter en zeer gebruikersvriendelijke, intuïtieve bediening.

Universele hardware

We willen de beste oplossingen bieden in ons vakgebied. Daarom werken onze hard- en software-engineers continu aan de verbetering van onze producten en optimalisering van het bedieningsgemak. De hardware houden we zo universeel mogelijk, zodat deze voor een groot aantal toepassingen geschikt is. Dankzij de korte lijn tussen productontwikkeling en projectorganisatie worden klantwensen direct vertaald in productverbeteringen en maatwerkoplossingen.

Platform- en fabrikantonafhankelijk

We passen snelle, ultramoderne ICT-technieken toe en zorgen ervoor dat onze systemen met vrijwel alle bestaande installaties in een gebouw kunnen communiceren. De producten worden voor ingebruikname uitgebreid getest en blootgesteld aan extreme omstandigheden, waarmee een optimale kwaliteit en lange levensduur worden geborgd.

BREEAM-NL, LEED en WELL

Gezondheid, veiligheid en een optimaal comfort. Maar ook energiezuinigheid, duurzaamheid en circulariteit zijn terugkerende thema’s in het toekomstbestendig maken van gebouwen. Samen met u kijken wij graag naar wat mogelijk én haalbaar is. We vertalen uw ambities naar BREEAM-, LEED- en WELL-gecertificeerde oplossingen. Daarbij kunnen we terugvallen op een ruime ervaring, in meer dan 6.000 gerealiseerde projecten.

Altijd bij u in de buurt

De installatie van onze systemen ligt in handen van de BRControls-projectorganisatie of één van onze gecertificeerde partners. Omdat ons partnernetwerk over heel Nederland verspreid is, zijn we altijd dicht bij u in de buurt.