Dealernetwerk BRControls

12-09-2017

BRControls ontwikkelt producten en levert webgebaseerde besturingssystemen voor technische installaties. Volledig zelfstandig en vooruitstrevend zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. De systemen van BRControls onderscheiden zich door hun open en transparante karakter en een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Maar er is meer.

Sinds 2008 werkt BRControls met dealers die de producten van BRControls verkopen. Zo’n dealerschap heeft niet alleen het voordeel dat men op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen, maar kan er ook voor zorgen dat er meer omzet wordt gegenereerd.

Zelfstandig een project binnenhalen, of een project dat net een maatje te groot lijkt, binnenhalen dankzij samenwerking met en ondersteuning van BRControls. Het aantal dealers blijft groeien en daarmee wordt het beste bewijs geleverd dat het dealerschap positief bijdraagt aan de omzet van een bedrijf.

Opleiden

De dealer en zijn medewerkers worden geschoold en getraind. Niet eenmalig maar met enige regelmaat. Dat is uiteraard nodig als je over de nieuwste ontwikkelingen en producten goed op de hoogte wil blijven. Ook organiseert BRControls twee keer per jaar een dealerdag, waarbij de dealers elkaar onderling wat beter leren kennen en bekijken wat ze eventueel voor elkaar kunnen betekenen. Hoe ze elkaar kunnen versterken.

Gert Balder, salesmanager BRControls: “Het opleiden en scholen is echt een must, wil je optimaal met onze producten kunnen werken. En natuurlijk ook om aan klanten te kunnen uitleggen wat voor hen de voordelen zijn.

Uiteindelijk snijdt het mes aan twee kanten waarbij voor zowel de dealer als BRControls maar één ding telt en dat is een tevreden klant. Er is overigens steeds meer belangstelling om dealer te worden en daar zijn we uiteraard blij mee.” Interesse in een dealership? Neem contact op met Gert Balder.

BRT-30 Multisensor

BRControls ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die bijdragen aan het optimaliseren van een gebouwbeheersysteem. Gericht op (nog) meer comfort en reductie van energiekosten. Een mooi voorbeeld is de BRT-30 Multisensor. Een sensor die in het plafond wordt gemonteerd en de volgende grootheden meet: MultiZone Infrarood Ruimtetemperatuur, Plafondtemperatuur, Gevoelstemperatuur, Luchtkwaliteit als CO2, Luchtkwaliteit als VOC, Relatieve Luchtvochtigheid RV.

Verder beschikt de sensor over een geïntegreerde Bluetooth 4 BLE module waarmee via smartphone of tablet ruimtecondities kunnen worden geraadpleegd en indien gewenst aangepast kunnen worden aan persoonlijke instellingen. Ook kan de BRT-30 Multisensor worden ingezet als iBeacon.

Qua toepassingen kun je hierbij denken aan Positiebepaling, Mapping en Routing. De BRT-30 Multisensor heeft de pilotfase achter zich gelaten en is onder meer toegepast in het kantoor van de ABN-AMRO en het NoMa House, beiden in Amsterdam. In de loop van dit jaar volgt de introductie van BRC-46, een nieuwe generatie systeemcontroller. Met onder meer verbeteringen op het gebied van snelheid en dataverwerking. We houden u op de hoogte.

Installatievakbeurs Hardenberg

Op de Installatievakbeurs in Hardenberg (12 t/m 14 september) is ook BRControls met een stand (nr. 162) aanwezig. Met een uitgebreide werkende demonstratieopstelling.

Gert Balder: “Een bewuste keuze zodat bezoekers kunnen zien, voelen en beleven wat onze producten doen.” Kom ook naar Hardenberg en ontdek dat er op het gebied van gebouwbeheersystemen nog veel valt te winnen.