Gezond luchtklimaat in scholen

Het is u vast niet ontgaan dat de PO Raad, VO raad en het RIVM adviezen hebben gegeven met betrekking tot de luchtkwaliteit in scholen.

Voor bestaande projecten voorzien van BRControls ruimteregelingen met BRT bedienapparaat (zie foto’s onderstaan), zijn er eenvoudige en voordelige manieren om deze uit te breiden met CO2 meting.

Voordelen hiervan zijn:

  • Directe integratie van metingen in het gebouwbeheersysteem
  • Automatische lange termijn trending
  • Geen desinvesteringen in losse opnemers die later niet toepasbaar zijn voor bijvoorbeeld vraag gestuurde ventilatie
    Integratie van Co2 opnemers op basis van IO in de regelkast is tevens een mogelijkheid, welke ook bovenstaande voordelen kan bieden. 

Recirculatie van lucht

Veel van de huidige luchtbehandelingsinstallaties zijn voorzien van recirculatie. In het licht van het huidige rapport kan het verstandig zijn om deze door BRControls te laten uitprogrammeren / aan te passen. Met als doel om hiermee tot een betere luchtkwaliteit te komen. 

BRControls denkt mee met u en uw installateur, om voor uw specifieke situatie om zo tot de meeste optimale oplossing te komen en aan de gestelde voorwaarden te voldoen. Vul dit formulier in of mail naar schoolventilatie@brcontrols.com voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bellen kan ook naar 038-355 66 40

Vult dit formulier in voor meer informatie

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op