Lekker duurzaam | hergebruik van devices

26-06-2024
Een weetje over BRControls: als één van de eerst CO2 prestatieladder gecertificeerde bedrijven in NL.

Wist je dat…. BRControls als één van de eerste bedrijven in Nederland gecertificeerd is voor de CO2 Prestatieladder. Kwaliteit, veiligheid en ons milieu zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Daarom zetten wij ons onder andere in voor het hergebruiken van devices.

Hoe maken wij de keuze voor hergebruik? Als eerst ondergaat het device een grondige APK-beurt, daar wordt beslist of het device in aanmerking komt voor hergebruik. Wanneer dit het geval is, wordt de buitenkant volledig hersteld en wordt het device voorzien van de laatst beschikbare softwareversie.

Leuk om te vermelden: onze devices worden tijdens de APK vrijwel nooit afgekeurd op technische veroudering? Al onze productseries zijn namelijk voor 90% forwards & backwards compatible!

Toch kan het voorkomen dat producten niet door de APK heen komen. Onze selectie is streng. In dat geval worden ze opgehaald door daarvoor gecertificeerde bedrijven.

Wil je meer weten over de CO2 prestatieladder, of andere certificeringen waar BRControls aan voldoet? Bekijk dan deze pagina: https://www.brcontrols.com/over-brcontrols/certificeringen

#Duurzaamheid #Hergebruik #Milieubewustzijn #BRControls #SmartBuilding #ISO9001 #ISO14001