Regeltechniek in de zorg? Ja!

07-09-2023

Ook in de zorg speelt gebouwautomatisering een belangrijke rol. Ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hospices, GGZ-instellingen en andere woon-zorggebouwen: allen hebben een optimaal binnenklimaat nodig. Een optimaal binnenklimaat zorgt er immers voor dat patiënten zo spoedig mogelijk herstellen en bewoners maximaal beschermd worden - dit door de verspreiding van virussen, bacteriën, schimmels, (wond)infecties en huidklachten tegen te gaan.

Zorggebouwen kennen echter de nodige uitdagingen. Zo is er in operatiekamers een heel ander klimaat nodig dan op kraam- en verloskundige afdelingen. Met de innovatieve sensoren van BRControls kunt u in uw zorggebouwen de temperaturen, luchtkwaliteit, zonwering, relatieve luchtvochtigheid en verlichting nauwkeurig en per ruimte regelen. Alle gegevens worden in de cloud veilig opgeslagen en zijn 24/7 door u te raadplegen.

Benieuwd wat BRControls kan betekenen voor de regeltechniek van uw zorggebouw? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers. We brengen de mogelijkheden graag in kaart.