De Groot Installatiegroep

De Groot, een gedreven familiebedrijf

Hoe vanzelfsprekend is stromend water, licht, gas en de brandveiligheid van een gebouw? De medewerkers van familiebedrijf De Groot Installatiegroep werken dag in dag uit aan duurzame oplossingen. Oplossingen voor vraagstukken op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en brandveiligheid.

Wij leveren deze installaties multidisciplinair met onze mensen, die werken bij ons alsof we één grote familie zijn. Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en te blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is voor ons van onschatbare waarde. Wij willen tot de beste installatiebedrijven van Nederland behoren en om deze positie in te nemen houden wij stevig vast aan de kernwaarden die wij als bedrijf belangrijk vinden.

De verbinding van het sociale, maatschappelijke en economische aspect is onze kracht. Wij zijn een full service installatiebedrijf dat op maat gemaakte oplossingen biedt, ontwerpt, installeert en onderhoudt. Als De Groot Installatiegroep leveren wij resultaat, hoe ingewikkeld de klus ook is. We staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Tegelijkertijd staan we voor het sociaal bewustzijn ten aanzien van onze medewerkers. Op ieder niveau in de organisatie is terug te zien dat wij onze verantwoordelijkheid in de maatschappij nemen.

Wij leveren, installeren en onderhouden hoogwaardige complexe installaties, welke veilig en duurzaam zijn voor mens, milieu en maatschappij.

Wij werken slim samen, wij zijn De Groot!

Contactgegevens
Naam:
De Groot Installatiegroep
Telefoon nummer:
Bezoekadres:

Phileas Foggstraat 8
7821 AK Emmen

Partners