Project Depot Boijmans van Beuningen

Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam heeft een nieuw depot waar ze inmiddels alweer anderhalf jaar gebruik van maken. In het depot worden diverse kunststukken bewaard en geconserveerd - allen met verschillende eisen wat betreft de klimaatcondities. Wij hebben de meet- en regeltechniek verzorgd en het depot opgedeeld in vijf verschillende klimaten.

We zorgen ervoor dat alle vijf de klimaten stabiel gehouden worden, ook als er bezoekers over de vloer zijn. 24/7 worden de condities in de gaten gehouden door het gebouwbeheersysteem (GBS). Daarnaast bezoeken onze regeltechnici twee keer per maand het depot voor het reguliere onderhoud, het finetunen van de diverse regelingen en het oplossen van eventuele problemen.

“De contacten met de technici van BRControls zijn goed. Bij vragen over het klimaat of de bediening van het GBS krijgen we altijd een goede uitleg, advies of wordt er een actie door hen ingezet om het op te lossen”, aldus André van Lonkhuijsen, Technisch Gebouwbeheerder, Depot Boijmans van Beuningen.

 

Technische informatie
Functie
Depot
Status
Opgeleverd
Bijzonderheden
Gebouwbeheersysteem
Technici