Projecten

Een breed inzetbaar en eenvoudig te bedienen gebouwbeheersysteem, dat niet alleen leidt tot een optimaal gebruikscomfort, een verhoogde productiviteit en minimale gezondheidsklachten, maar ook tot flinke besparingen op de beheer- en energiekosten. Met: een tevreden opdrachtgever. Dat is altijd ons uitgangspunt.

Om hiertoe te komen, begeleiden we projecten van A t/m Z: van het technisch ontwerp, de engineering en levering tot en met de montage, inbedrijfstelling enĀ onderhoud & service. In zowel kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, sporthallen, hotels, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, laboratoria, crematoria, datacenters, kerncentrales en centrale warmtegebouwen.

Onze klanten vinden bij ons geen confectiekleding, maar een maatpak. Waarvoor we een team van specialisten inzetten, startend bij de accountmanager. Hij brengt samen met de klant alle wensen en eisen in kaart, inclusief de benodigde hard- en software. Op basis waarvan onze uitvoeringsafdeling, onder leiding van een projectleider, aan de slag gaat. De projectleider verzorgt de informatiestroom naar de diverse afdelingen zoals projectengineering, CAD-engineering, productie en fieldservice engineering. Daarbij zorgt hij voor een optimale communicatie en afstemming met de klant. Van de planningen tot en met alle technische details.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg!