Service & Support

Door te kiezen voor Service & Onderhoud bij BRControls heeft u ook in de toekomst de garantie van optimale werking van uw gebouwinstallatie. Kalibratie, software updates en controle van de werking: onze servicemonteurs zorgen voor het onderhoud van een optimale installatie conform de ontwerpcondities. Hoe vaak u periodiek onderhoud in wilt zetten is gebouwafhankelijk. Onze adviseurs vertellen u graag meer.

Daarnaast bieden we u als klant bij BRControls via verschillende online omgevingen toegang tot aanvullende ondersteuning:

BRControls Academy

Binnen de online omgeving van BRControls Academy kunt u de voor u geselecteerde trainingen volgen. Heeft u nog geen account? Kies dan de training BRWebservice basis.

Teamviewer Support

Soms is het handig om ter plekke met u als eindgebruiker mee te kijken. Dit doen we via Teamviewer en gebeurt altijd in overleg met een van onze servicemedewerkers. Teamviewer kunt u in dat geval hier downloaden:

BRWebservice

De laatste update van uw besturingssysteem bereikt u via BRWebservice. Via deze knop haalt u de actuele download van de benodigde versie:

Documentatie

De pagina waar u de recente brochures, productleaflets en publicaties van BRControls vindt:

Certificeringen

TUV Nederland voert periodieke audits uit binnen BRControls. De bijbehorende certificeringen vindt u op deze pagina:

Besteksteksten

Met de downloads op deze pagina kunt u de standaard bestekteksten van bestekken en pve's genereren: