Eindgebruiker

Comfortabele ruimtecondities, eenvoudige bediening

In Nederland brengen we gemiddeld 90% van onze tijd binnen door. Het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat is dan ook essentieel. Niet alleen om ‘sick building’-klachten tegen te gaan, maar ook om ons woon- en werkplezier én concentratievermogen te vergroten. Om hier optimaal invulling aan te geven, is de toepassing van multifunctionele sensoren, intelligente systeemcommunicatie, zorgvuldige data-analyse én prestatieborging onmisbaar, waar wij graag in voorzien. Wij ontwikkelen, produceren en installeren geïntegreerde oplossingen, waarmee uw gebouw eenvoudig smart kan worden uitgevoerd. Fabrikant- en platformonafhankelijk en zonder dure (licentie)kosten. Datagegevens worden standaard voor lange termijn opgeslagen, waardoor u op elk moment uw gebouwgegevens kunt inzien, terugzoeken en vergelijken

Visualiseren, configureren, parametreren en beheren in een handomdraai

Van het aanmaken van nieuwe gebruikers en het samenstellen van trendrapportages tot en met het instellen van alarmeringen: voor het visualiseren, configureren, parametreren en beheren van uw gebouwgebonden installaties en ruimteregelingen kunt u gebruik maken van de Java-onafhankelijke BRControls WebService; een volledig webbased en in eigen huis ontwikkeld gebouwbeheersysteem zonder ingewikkelde hard- en/of software-vereisten.

24/7 voorkeuren instellen en wijzigen

Met de innovatieve tools van BRControls kunt u bovendien eenvoudig en snel alle ruimtecondities naar uw hand zetten. Middels een intuïtieve app op de Android of Apple iOS smartphone of tablet kunt u 24/7 verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering in uw ruimtes/zones instellen of wijzigen. Vanaf iedere locatie en in iedere situatie. Met VPN, maar ook met onze Industrie 4.0-gecertificeerde cloudoplossingen garanderen wij te allen tijde een veilige dataverbinding.

Prestatieborging en energiemanagement

Een koppeling met de MyBuilding controletool van MVComfort maakt een efficiënt beheer van uw gebouwinstallaties mogelijk. De tool controleert en rapporteert 24/7 of uw installaties volgens de ontwerpeisen functioneren en spoort eventuele afwijkingen op, waarop direct geanticipeerd kan worden. Het gebruik van MyBuilding leidt o.a. tot een lager energieverbruik en een hoger comfort. Bovendien ontstaan mogelijkheden voor voorspelbaar onderhoud en benchmarking. Tot slot levert het gebruik van MyBuilding kostbare BREEAM-punten op.

Energiespiegel

Om meer bewustwording bij uw doelgroep te creëren, bieden wij de mogelijkheid om uw gebouwprestaties te delen met medewerkers, bezoekers en/of leerlingen. Bijvoorbeeld in de centrale ontvangsthal van uw gebouw, waar op een groot scherm het energie- en waterverbruik, de pv-opbrengsten, de opgewekte energie uit het WKO-systeem en de temperaturen inzichtelijk worden gemaakt, aangevuld met actuele nieuwsfeiten en weersinformatie.

Altijd bij u in de buurt

De installatie van onze systemen ligt in handen van de BRControls-projectorganisatie of één van onze gecertificeerde partners. Omdat ons partnernetwerk over heel Nederland verspreid is, zijn we altijd dicht bij u in de buurt.

Partners