Installateur

Eenvoudig en snel te installeren, tegen minimale kosten

Installatiebedrijven worden vandaag de dag met diverse uitdagingen geconfronteerd. Want niet alleen wordt het steeds moeilijker om aan goed, vaktechnisch personeel te komen; ook staan doorlooptijden onder druk. In offertetrajecten wordt steeds vaker alleen naar de (laagste) prijs gekeken en ook in de onderhouds- en beheerfase lijken lage prijzen het te winnen van een professioneel advies, tijd en (na)zorg. BRControls is zich bewust van deze uitdagingen en ontwikkelt en produceert daarom geïntegreerde oplossingen waarmee niet alleen eenvoudiger en sneller gewerkt kan worden, maar ook beter geconcurreerd kan worden op prijs.

Geïntegreerde ruimteregelingen

Wij ontwikkelen en leveren geïntegreerde oplossingen voor ruimteregeling, waarbij verwarming, koeling, ventilatie, verlichting, zonwering, telecommunicatie, beveiliging/toegangscontrole en positiebepaling in één slim systeem ingesteld, bewaakt en beheerd kunnen worden. Met als resultaat: een optimale woon- en werkomgeving, tegen minimale energie- en beheerkosten.

Efficiënt en snel installeren, zonder faalkosten

Alle Smart Building-producten worden geleverd met stekkerbare verbindingen met duidelijke kleurcoderingen, waardoor aansluitfouten en faalkosten worden voorkomen. Voor de installatie is minder gespecialiseerd personeel nodig. Bovendien kan aanzienlijk sneller worden gewerkt. Doordat met één trafo tot zestien ruimtes/zones gevoed kunnen worden, zijn minder trafo’s per verdieping nodig. Ook hierdoor kunnen de kosten voor Smart Building projecten aanzienlijk worden verlaagd, waardoor de gunningskans toeneemt.

Eenvoudige inbedrijfstelling/commissioning middels technische app

Middels een intuïtieve app op de Android of Apple iOS smartphone of tablet kunt u alle klimaat-, verlichtings- en zonweringsinstallaties in het gebouw eenvoudig in bedrijf stellen, optimaliseren en commissioneren, conform de ontwerpcondities. Een standaard meegeleverde afvinklijst zorgt ervoor dat hierbij geen essentiële stappen worden overgeslagen. Na de inbedrijfstelling kunnen alle installaties eenvoudig worden ingesteld, bewaakt en beheerd, vanaf iedere gewenste locatie. Hierdoor kan onder andere op voorrijkosten, reistijd en werkuren worden bespaard! Middels VPN, maar ook met Industrie 4.0-gecertificeerde cloudoplossingen (Secomea) garanderen wij te allen tijde een veilige dataverbinding.

Systeemcontrollers met hoge opslag-/databasemogelijkheid

Onze systeemcontrollers kunnen alle communicatiepoorten aan en beschikken over een hoge opslag-/databasemogelijkheid, waardoor zij probleemloos met SQL-omgevingen kunnen communiceren. Alle systeemcontrollers zijn standaard uitgerust met Ethernet-technologie, evenals prestatieborging. Software-updates blijven tot op lange termijn beschikbaar en nieuwe systeemcontrollers communiceren moeiteloos met hun voorgangers, waardoor klanten hun systemen onbeperkt kunnen uitbreiden.

Partners