Projecten

Een breed inzetbaar en eenvoudig te bedienen gebouwbeheersysteem dat niet alleen leidt tot een optimaal gebruikscomfort, een verhoogde productiviteit en minimale gezondheidsklachten, maar ook tot flinke besparingen op de beheer- en energiekosten. Met: een tevreden opdrachtgever als resultaat. Dat is altijd ons uitgangspunt. We gaan daarbij geen uitdaging uit de weg.

Om hiertoe te komen, begeleiden we projecten van A t/m Z: van het technisch ontwerp, de engineering en levering tot en met de montage, inbedrijfstelling en onderhoud en service. In zowel kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, sporthallen, hotels, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, laboratoria, crematoria, datacenters, kerncentrales en centrale warmtegebouwen.

Geen confectiekleding maar een maatpak

Onze klanten vinden bij ons geen confectiekleding, maar een maatpak. Daarvoor zetten we een team van specialisten in, startend bij de accountmanager. Samen met u brengt uw accountmanager alle wensen en eisen in kaart, inclusief de benodigde hard- en software. Op basis daarvan gaat onze uitvoeringsafdeling, onder leiding van een projectleider, aan de slag. De projectleider verzorgt de informatiestroom naar de diverse afdelingen zoals project engineering, CAD-engineering, productie en fieldservice engineering. De projectleider zorgt voor een optimale communicatie en afstemming met u als klant van BRControls. Van de planningen tot en met alle technische details.

Klantwens centraal

Op basis van de klantwensen en -eisen worden op onze locaties in Zwolle en Utrecht de schema’s (CAD-tekeningen) voor de besturingskasten getekend. De regeltechnische omschrijving wordt geschreven en de benodigde software die de besturing van o.a. temperatuur, verlichting en zonwering regelt, wordt geëngineerd. Altijd in overleg met u als klant, zodat duidelijk is wat verwacht kan en mag worden. Ook is het mogelijk om naar wens optimalisaties of wijzigingen door te voeren. Na akkoord volgen de bestelling en levering van alle producten, montage en inbedrijfstelling. De installatie van onze systemen ligt in handen van de BRControls-projectorganisatie of één van onze gecertificeerde partnerbedrijven.

Een optimale werking, conform de ontwerpcondities

Samen met de klant wordt de installatie getest en opgeleverd. Om optimale werking van de installatie te garanderen, is BRControls ook uw partner voor onderhoud en service. Indien gewenst verzorgen we ook het commissioningstraject, waarbij we alle installaties optimaliseren, conform de ontwerpcondities. Eén- of tweemaal per jaar, maar het liefst bij de wisseling van alle seizoenen. Hierbij staan duurzaamheid, een optimaal werk- en leefklimaat en energiebesparing centraal.