Kantoren

Smart Building
Multifunctionele plafondsensor
Gezond, plezierig en veilig werken

In Nederland brengen we gemiddeld 90% van onze tijd binnen door. Thuis, maar ook op kantoor. Het creëren van een gezond binnenklimaat is hier essentieel. Niet alleen om discomfort, hoofdpijn, vermoeidheid, slijmvliesirritaties, astma, eczeem en andere ‘sick building’ klachten tegen te gaan, maar ook om ons werkplezier én concentratievermogen te vergroten. Onder andere onze multifunctionele plafondsensor draagt hier optimaal aan bij.

Onze multisensor meet en middelt continu de temperaturen van plafond, wanden, vloeren, meubilair én mensen in de ruimte. Tegelijkertijd worden relatieve vochtigheids-, CO₂-, VOS- (Vluchtig Organische Stoffen) en lichtsterktemetingen uitgevoerd, op basis waarvan de ruimte wordt geklimatiseerd en (indien gewenst) zonwering en verlichting worden aangestuurd. Een geluidsdruksensor verzamelt continu data over de geluidsdruk in de ruimte, op basis waarvan isolerende maatregelen getroffen kunnen worden. Het resultaat zijn een maximaal werkcomfort en een gezond binnenklimaat, waarmee we tevens tegemoetkomen aan de LEED-, WELL- en BREEAM-certificeringscriteria.

Door de sensoren al tijdens de bouw op stramienmaat in het plafond in te bouwen, wordt een flexibele indeelbaarheid van de kantoorruimtes geborgd. Middels een intuïtieve app op de Android of Apple iOS smartphone of tablet kunnen uw medewerkers bovendien eenvoudig zelf hun ruimtevoorkeuren instellen en wijzigen.

Oplossing voor kantoren