U hebt de controle!

Intuïtieve app bediening
24/7 voorkeuren instellen en wijzigen
Platformonafhankelijk

Met de innovatieve tools van BRControls kunt u eenvoudig en snel alle ruimtecondities naar uw hand zetten. Middels een intuïtieve app op de Android of Apple iOS smartphone of tablet kunt u 24/7 de verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering in uw ruimtes instellen en wijzigen. Bovendien kunt u verschillende scenario’s activeren. Denk bijvoorbeeld aan een vergader- of presentatiescenario, waarbij het lichtniveau in de ruimte automatisch wordt gedimd. Maar ook aan een schoonmaak- of vakantiescenario.

Licentievrij en Java-onafhankelijk gebouwbeheer

Van het aanmaken van nieuwe gebruikers en het samenstellen van trendrapportages tot en met het instellen van alarmeringen: voor het visualiseren, configureren, parametreren en beheren van uw gebouwgebonden installaties en ruimteregelingen kunt u gebruik maken van de platform- en Java-onafhankelijke BRControls WebService; een volledig webbased en in eigen huis ontwikkeld gebouwbeheersysteem zonder ingewikkelde hard- en/of software-vereisten.

Het BRControls gebouwbeheersysteem bestaat uit een intuïtieve app (BRWebservice) die u gratis vanaf onze site kunt downloaden voor Windows of Apple pc's. Een pc met minimaal Windows 8 of Mac OSX en een netwerkverbinding tussen uw PC/laptop en de BRControls systeemcontrollers zijn voldoende om uw installaties te bewaken, beheren en te rapporteren. Een engineeringstool of licenties zijn niet nodig. U bent volledig aan zet!