Optimale verlichting en zonwering

Dynamische verlichting
Breed lichtspectrum
Energie-efficiënt

Licht zorgt er niet alleen voor dat we beter kunnen zien, maar stimuleert ook ons bioritme. Het is van invloed op ons slaap- en eetpatroon, maar ook op onze lichaamstemperatuur, stemming én werk- en leerprestaties. Om op ieder moment een behaaglijk werk-, leef- en verblijfsklimaat te garanderen, is een juiste verlichtingssturing dan ook onontbeerlijk. Met onze slimme sensoren leveren wij hier een belangrijke bijdrage aan.

Door de ruimteverlichting dynamisch te sturen en het daglichtritme te volgen, zorgen wij voor een stimulerende omgeving waarin de diverse doelgroepen zich niet alleen prettiger voelen, maar ook actiever en productiever zijn. Intelligente, weersafhankelijk zonweringssturingen gaan lichthinder en warmtestraling tegen, terwijl aanwezigheids- en daglichtregelingen ervoor zorgen dat nergens energie wordt verspild.

Middels een intuïtieve app op de Android of Apple iOS smartphone of tablet kunnen gebruikers eenvoudig zelf de verlichting en zonwering instellen, bewaken en beheren, maar ook verschillende scenario’s activeren. Denk bijvoorbeeld aan een vergader- of presentatiescenario, waarbij het lichtniveau in de ruimte automatisch wordt gedimd. Maar ook aan een schoonmaakscenario of vakantiescenario.