M&R Solutions

M&R Solutions is een en dynamisch bedrijf in de HVAC, wat inmiddels zijn sporen heeft verdiend in de meet- en regeltechnische wereld door net die stap extra te zetten.

Wij, Arjan Reedijk en Lex de Jong, zijn in 2008 het bedrijf M&R Solutions gestart. Wij houden ons voornamelijk bezig met aannemen van regeltechnische projecten en het assisteren/begeleiden van projecten van opdrachtgevers.

Wanneer wij zelf een project aannemen en uitvoeren dan hebben BRControls en Trend Controls Systems (onderdeel van Honeywell) onze voorkeur omdat beide producten vrij programmeerbaar zijn, zodat wij hiermee goed aan speciale wensen/eisen van de klant kunnen voldoen.

Bij het assisteren en begeleiden van projecten moet u denken aan het assisteren bij het io-testen, inbedrijfstellen van de regelapparatuur, het maken van regeltechnische omschrijvingen, het leiden van het project en of het adviseren voor of tijdens de bouw van het project, het maakt hierbij niet uit of het om een klein project of een groot project gaat. Wij zijn werkzaam voor de kleinere installateurs tot en met de grote aannemers in de bouwwereld en van particulier tot overheidsinstellingen.

Onze kracht ligt in het snel schakelen en korte lijntjes zodat de klant snel haar antwoord krijgt en weet waar hij of zij aan toe is.

Contactgegevens
Naam:
M&R Solutions
Contact persoon:
Dhr. Arjan Reedijk
Telefoon nummer:
Bezoekadres:

Rustenburgstraat 21
3297 LE Puttershoek

Partners